Все още няма номиниран кандидат за шеф на полицията в Ботевград. Това заяви кметът Иван Гавалюгов по време на днешния брифинг с медиите. Той се позова на думите на главния секретар на МВР Георги Костов, че към момента няма официална кандидатура за началник на полицейското управление в нашия град.
„До мен действително достигна едно име от Ботевград. С хора, с които съм разговарял, също твърдят, че вече е направен този избор. Споделих го с главния секретар на МВР, но  по негови думи това са слухове”, обясни Иван Гавалюгов. Той заяви, че е обезпокоен от факта, че все още няма номиниран кандидат за началник на РУ – Ботевград. Това ще бъде един от въпросите, които кметът ще постави на предстоящата среща с главния секретар на вътрешното министерство.
Гавалюгов съобщи още, че срещата му с Георги Костов, която трябваше да се проведе тази седмица в Ботевград, е отложена за следващата седмица в София. „Имахме два телефонни разговора с г-н Костов. Той се извини, че е прекалено ангажиран и няма възможност да дойде в Ботевград. Уговорихме се да осъществим срещата през следващата седмица в столицата”, сподели Иван Гавалюгов.