С вчерашния двубой, от 18:00 часа, между Етрополе и Левски София започна вторият кръг от Купата на България при мъжете.
Волейболистите на Етрополе са в трета група на родното ни първенство - А НВГ, като рядко се случва големи грандове да им гостуват. Мачът предизвиква невероятен интерес сред местните фенове и зала "Чавдар" наистина се "пукаше по шевовете" от близо 300 местни привърженици, желаещи да подкрепят нашя отбор.
Мъжкият отбор на ВК "Етрополе" изигра един исторически мач срещу "Левски" София, въпреки категорична победа на Левски София над ВК Етрополе с 3:0 (25:13, 25:16, 25:14) в стартовия мач от втори кръг на турнира за Купата на България, който се игра в зала "Чавдар".
"Сините" диктуваха играта почти през цялото време, като единствено в началото на втората част допуснаха етрополци да поведат в резултата. Играчите на Петър Шопов обаче бързо излязоха от ситуацията и поеха инициативата в свои ръце. 
Първият гейм завърши при 25:16 за Левски. Началото на втората част бе повече от успешно за етрополци, които поведоха в резултата с 6:4, но класата на съперника си пролича в много техничните им отигравания и в края се стигна до 25:16 за тях.
В третия гейм играта вървеше както през целия мач с преднина за гостите и с хубави моменти за нашия отбор и с 25:14 в края.
В крайна сметка Левски спечели мача за 60 минути игра.