Днес бе открит третият футболен турнир на малки врати между отбори на фирмите, развиващи бизнес на територията на община Ботевград. За разлика от предишните две издания, сега има две големи разлики. Първата е, че мачовете се играят не на реституираното игрище в Трудовец, а на това на спортния комплекс в Ботевгад. Втората - увеличаването на броя на отборите от 8 на 12.

Тези 12 тичма са разделени на 2 групи по 6. Два пъти седмично - във вторник и четвъртък, ще бъдат изигравани по три мача дневно с начален час 17.30.

В първата днешна среща отборът на фирма "Начев" ООД победи с категоричното 9-1 тима на "Теда ММ". Пет гола за победителите отбеляза доскорошният играч на "Балкан" Сашко Александров.Един от двамата главни мениджъри на "Начев" ООД - Радослав Наков, сияеше от радост и, както се вижда от нснимката, бе приготвил премиите за победителите.

Вторият мач бе доста по-оспорван. В него се срещнаха съседите от площадката на бившата "Микроелекгтроника" - "ОКТО-7" и "Накмаш". Победа нс 2-0 спечели "Накмаш", което вероятно се дължи на факта, че за "ОКТО-7" не игра достатъчно  президентът на фирмата Васко Цолев, който бе по екип.