От началото на тази седмица Община Ботевград е стартирала обществена поръчка, по реда на глава 26 от ЗОП, чрез „Събиране на оферти с обява”, с предмет: „Строително ремонти работи на общински сгради на територията на община Ботевград в пет обособени позиции:


Обособена позиция №1: „Ремонт на отоплителна инсталация и подмяна на дограма на Читалище „19-ти февруари“, с. Скравена“


Обособена позиция №2: „Ремонт на покрив, отопление и подмяна на дограма на Читалище „Никола Ракитин“, с. Трудовец“


Обособена позиция №3: „Ремонт на покрив на МБАЛ бл.1, гр. Ботевград”


Обособена позиция №4: „Текущ ремонт на Читалище „Събуждане-1895“ в с. Врачеш”


Обособена позиция №5: „Текущ ремонт на Читалище „Светлина 1900“ в с. Литаково”


Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 258 333,34 лева без ДДС, като сроковете за изпълнение на отделните позиции са: №1 – не повече от 70 календарни дни, №2 – не повече от 80 календарни дни, №3 – не повече от 60 календарни дни, №4 – не повече от 80 календарни дни и №5 – не повече от 70 календарни дни.


Един кандидат може да участва както за всяка позиция по отделно, така и за всички позиции заедно. Ако един участник участва за повече от една позиция, се подава само една оферта, като в нея се поставят технически предложения и ценови предложения за всяка обособена позиция. Техническите предложения и ценовите предложения в офертата трябва да са равни на броя на позициите, за които се кандидатства, се уточнява в изискванията за участие.


Повече информация за обществената поръчка ще откриете ТУК.