Учениците от 4 „в“ клас с класен ръководител Ася Нинова при СУ „Христо Ясенов“ – град Етрополе получиха Сертификати за завършване на „Детско полицейско управление“ /ДПУ/.  Сертификатите на децата бяха връчени от главен инспектор Георги Стаменов – Началник на РУ но МВР – Етрополе.
По време на превантивната програма „Детско полицейско управление“ учениците бяха запознавани отблизо с основните правила и закони, които трябва да се спазват. Те имаха поредица от открити уроци и демонстрация, което бе истинско вълнение за тях. Часовете по превантивната програма бяха водени от Миглена Сиракова – инспектор „Детска педагогическа стая“ към РУ на МВР – Етрополе.
Преди връчване на Сертификатите, инспектор Стаменов връчи Почетна грамота на Виктор Енчев, който е намерил портмоне с пари и го е предал  в Районно управление на МВР – Етрополе.  Това е поредната доблестна постъпка на дете от СУ „Христо Ясенов“ – град Етрополе, което намира вещи и ги предава на полицията. Началникът на РУ на МВР – Етрополе поздрави момчето за неговата постъпка и призова учениците от неговия клас да последват примера му. /Общината – без редакторска намеса