Клубът на пенсионера – град Етрополе отбеляза 1 октомври – Деня на възрастните хора. Събитието се проведе в ресторант „Еверест“, а най-голямата изненада за гостите бе Министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, който пристигна, за да ги поздрави. Гости на мероприятието бяха още инж. Стефан Борисов – заместник – кмет на Община Етрополе, г-жа Марияна Драганска – Секретар на Община Етрополе и г-жа Росица Иванова – Началник отдел „Социална политика, спорт и туризъм“ в Общинска администрация.
Програмата бе открита от Председателя на клуба г-жа Любка Хаджийска, която поздрави присъстващите пенсионери с празника. Думата бе дадена на Министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, който каза: „Пожелавам Ви да сте живи и здрави, да се радвате на достойни старини, на внимание, на обич от близките, на внимание и подкрепа от страна на държавата, на социалните служби. Да имате винаги настроението да отбелязвате празника. Поздравявам и Общината в лицето г-н Димитър Димитров, че създава за хубав живот на възрастните хора. Благодаря Ви за всичко, което сте направили за нашата родина през вашия активен трудов живот“,  бе част от изказването на г-н Петков.Празничното хоро поведе Министъра съвместно с г-жа Иванка Антонова.
Заместник-кметът на Община Етрополе Стефан Борисов поздрави присъстващите и им пожела здраве, щастие и благоденствие. В знак на благодарност и като комплимент към възрастните хора, Общинското ръководство пое разноските по празничния обяд. /Общината