Ботевградчанинът Димчо Цанов е финансирал производството на лекарството „Сириус Д”. То се прилага при заболявания на опорно-двигателната система, на очите, възстановява съединителната тъкан. Медикаментът се използва успешно за лечение на злокачествени образования и други заболявания. „Сириус Д” се произвежда с разрешение на Министерството на здравеопазването. Преди това лекарството е изпробвано успешно върху 5000 пациенти. То е разработено на животинска основа. До този момент лекарството няма аналог в света. Разпространението на „Сириус Д” се осъществява от фирма „Рагон”, чийто собственик е Димчо Цанов.

Фирмата на ботевградчанина е специализирана в измервания на шум, осветеност, температура и влажност на работната среда. За извършване на тази дейност  бизнес организацията разполага с акредитирана лаборатория. “Рагон” се занимава още с разработване на вътрешни правила за осигуряване на безопасни условия на труд. Организира и периодични медицински прегледи и изследвания на място. За целта разполага със съвременна медицинска апаратура за диагностика – биоскенер, разработен в космодрума “Байконур”, триизмерен ехограф с доплер, аудиометър за изследване на слуха, компютърна апаратура за очна диагностика и др.

“Рагон” има сключени договори с работодатели от цялата страна за извършване на задължителни прегледи на персонала им. В Ботевград също организира прегледи в много от фирмите. С биоскенера и ехографа работят д-р Ивета Николава и д-р Росен Билчев, който се утвърждава като един от най-добрите диагностици в града.   

На всеки три месеца фирмата представя в Министерството на здравеопазването статистически данни за здравния статус на пациентите.
“Рагон” изготвя и крайното заключение за ТЕЛК 
 

Наскоро собственикът на фирмата Димчо Цанов и екип от медици са изготвили проект за осигуряване на апаратура за профилактика на рака на гърдата. Цанов лично е представил разработката в Брюксел. Финансирането по проекта е в размер на 8 млн. евро.

Димчо Цанов е завършил икономика. От 1992 живее в София. Работил е в НСС, а след това започва собствен бизнес.