„Пожелавам си Левски, разбира се. Всички в отбора искаме в следващата фаза да играем с тях”, не скри пред БНТ старши треньорът Небойша Видич при завръщането на Балкан от Минск.


Попадане на родните шампиони и вицешампиони в един поток във втория по сила турнир на международната централа минава през успех на ботевградчани с последния им двубой срещу Белфиус Монс в Белгия на 20 ноември. Така „зелените“ ще оглавят своята група във встъпителния етап и ще подпечатат мястото си в Група J, където вече със сигурност ще е другият български представител – Левски Лукойл.


„Не съм доволен от играта ни, определено ни липсваше капитанът ни Венцислав Петков. Чак в четвъртата част започнахме да играем нашия си баскетбол. Имахме две цели - или да спечелим мача, или да загубим с по-малко от 14 точки. Така че, може да се каже, в някаква степен сме изпълнили целта си. Четох някъде, че сме постигнали нещо историческо. Ние просто си свършихме работата. Радвам се, че направихме нещо добро за отбора и за града”, допълни специалистът.