"Определено защитата беше основната причина за днешната победа, но не съм доволен от нападението. Мисля, че не бяхме достатъчно търпеливи в някои ситуации, но играчите чувстват, че могат да се справят и да стрелят под коша. Трябваше повече търпение и резултатността щеше да е по-добра.


 Не мога да разделя къде на терена са резервите ни. Имаме и в организацията на нападение също, тук нямам предвид не само плеймейкъра, а всички играчи. Мисля, че нашите резерви са да имаме винаги точни преценки и плавно движение на топката в нападение. На високите играчи им трябва повече сигурност под коша и мисля, че това може да бъде черешката на тортата.


 Вутев се стара добре, имаше някои грешки, но работи много. Има своето място в отбора и своята роля, така че разчитаме на него. Мисля, че новият гард е заменил добре един от предишните ни състезатели. Надявам се, че, ако привлечем център, той ще замени и другият играч.


 Казах и в съблекалня, че трябва да подобрим нещата в нападение за следващия мач.


Срещу този отбор няма да стане с няколко ситуации без идея. Мисля, че те са най-добрият български отбор досега, без поражение са. Трябва да играем близо до максималните ни възможности, за да победим. Чух феновете, дори и в съблекалнята.


 Не е лесно да играете срещу един отбор толкова пъти и винаги да очакваш, че ще победиш. Разбира се, този успех дава самочувствие, специално на български играчи и Уошингтън, който е даже 30% българин и той разбира това.


 Дали ще искаме домакинство на Купата, не е въпрос към  мен. Ако мен питате, аз съм “за”."