Материалът, който публикуваме, е предоставен от пресцентъра на Областната администрация на Софийска област


Редица европейски издания,  и в частност италианския вестник „Corrire di Roma“ алармира, че всички новородени в Европа ще бъдат задължени да им се имплантира подкожен микрочип. Нова мода в Швеция са партита за имплантиране на чипове. Вече 3500 шведи са имплантирали подобни чипове под кожата си, в тялото си, с привидната цел да заместят редица документи. Същите служели като ключ, билет, кредитна карта и много други, които използваме всекидневно. Шведския старт-ъп хъб Epicenter, също „чипира“, като „телета“ своите нови служители. Последното нововъведение на американската компания за автомати за закуски „Три Скуеър маркет” (Three Square Market) са чипове, които се вграждат в ръцете на служителите.  Според телевизия БТВ микрочиповете действат с радиочестотни вълни, както кредитната карта. „След кратка процедура при татуист, получавате между палеца и показалеца си микрочип, малко по-голям от оризово зърно“.  В Мексико се вграждат чипове в хората с „добронамерената“ цел да се откриват отвлечени хора.  Масово в САЩ се „чипират“ като овце хора болни от Алцхаймер, с „единствената“ цел, същите да могат да бъдат откривани. Масовата  животинска „чипизация“ на населението тепърва започва. В цял свят се наблюдава подобна политика.  Разбира се не липсват заключенията и думи на възхищение от страна на умопобъркани „фактори“, които заявяват буквално: „"Най-накрая добри новини от света на технологиите!“. Манипулацията по поставянето отнемала до две минути, усещала се болка като при пробождане с игла за вземане на кръв. Според Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ, поставянето на чипа било по-безопасно от пиърсинга. Тези микрочипове ще бъдат особено полезни в случай на изчезване или отвличане, да помогнат в сферата на здравеопазването и т.н. 


Няма да говоря за проследяването на хората, за подслушването, за пълният контрол над живота ни благодарение на „чипирането“. Истината е  описана в Книгата на книгите – Библията. Единственото ни Спасение е да повярваме в Бог, и да се водим от него! 


Откровение на Йоан, 13 Глава


16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17 За да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.