Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - dimolin
Потребителско име:dimolin
Име:Господин Dimo Petkov
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:22.10.18, 10:08 (преди 10 месеца)
Брой коментари в Новини:30
Последна промяна:22.10.18, 10:09 (преди 10 месеца)


Последните коментари в новини:


Браво!

И добре е всеки да разбере следните думи на г-н Дамянов:

"Би било добре, освен общината и държавата, и всеки местен жител, който има възможност, макар и с малко, да подпомага здравното заведение в подобряване на неговата материална база. Това все пак е за нас, за нашите роднини и приятели”

Брвао на децата Усмивка .

Г-н Кмете, изпратете официална покана към Фолцваген да посетят Ботевград. Може пък да решат да построят завода за автомобили тук. Намига

И понеже сме на тема здравеопазване.

Денонощна аптека в Ботевград няма. Във връзка с това искам да попитам г-н Гавалюгов дали се мисли по този въпрос?

Хора, защо сте изпълнени с толкова негативизъм и злоба? Това е добра новина. Утре на вас или ваш близък може спешно да се наложи операция и да няма време да се ходи в София. Някой от тези лекари може да се окаже ваш спасител.

#6 Какво ти пречи фризьорката? Ако повечето правехте нещо за града си, нещо малко, но от желание, нещата биха били по-добре.

Хора, трябва да сме задружни. Подигравките и злобата не помагат на никого.

#23 Атеистите са най-силно вярващите хора Усмивка . Те вярват, че от НИЩО става НЕЩО. Иска се много силна вяра да повряваш, че това е възможно, особено когато няма никакви доказателства, а само предположения и теории, които обаче се представят като научно доказани по телевизии и списания Усмивка .

А ние "простите" християни вярваме, че Бог е сътворил всичко видимо и невидимо.

Аз имам въпроси към атеистите. Да предположим, че не съществува Бог. Откъде се е появила материята? Какво е било преди да се образува Вселената? Празнота, пустота,...какво? И откъде изведнъж се е появила тази материя, че да се създаде цяла Вселена? Как се е самосъздала материята? И как така Вселената е безкрайна? как едно материално нещо може да няма край?

За възникването на самия живот и разнообразие от живи организми на една хипернаноскопична точка от вселената, наречена Земя, няма да питам.

И един въпрос закачка. Ако имаме следния сценарии:
Склад с всички необходими елементи за направата на един мобилен телефон - айфон например, т.е. платки, дисплеи, екрани, електронни елементи, батерии и процесори.

Вярвате ли наистина, че ако този склад избухне, от хаоса може да се възпроизведе мобилен телефон?
Обърнете внимание, че горния сценарий предполага, че всички елементи на телефона вече са създадени. Какъв е шансът тези елементи да се създадат от самосебе си? Да предположим, че по чудо всички елементи се сглобят правилно и се получи телефон. Какъв е шансът обаче, в паметта на процесора да се формират системни програми и приложения, които правят телефона да функционира и да върши полезна работа? Без тях, той е просто безполезно лъскаво нещо.

Горния въпрос закачка е само един бегъл аналог на живия организъм, който е много много по-сложен от всяка електронна играчка. Какъв е шансът да се създаде от самосебе си ДНК на човек, която се събира в една супена (или чаена лъжица), но която може да съдържа в себе си колосално количество информация за живия организъм- как да изглежда, колко ръце и крака да има, цвят на очи и т.н.

В заключение ще кажа, че дори и да изхвърлим Бог от сметките си, пак има неща, които са неоабясними за човешкия ум (това с появата на първоначалната материята например и безкрайността на Вселената), което означава, че след като не можем да си обясним съществуването на Бог, не означава, че го няма. Слизането на благодатния огън е едно от съвременните чудеса, което се дава само на православните християни.

« предишна123456следваща »