От години етрополци знаят къде е офиса на ДЗИ. От сега вече ще знаят, че  е преместен в друго помещение. Местонахождението е както до сега – сградата на РПК, в центъра на Етрополе, само че на партера – в част от салона на бившата банка.
Казано по-простичко, офисът е преместен по-близо до своите досегашни и бъдещи клиенти – досами площада. Както и до сега, Цонка Крачунова е на тяхно разположение.
Промяната е от десетина дни, но официалното откриване стана вчера след обяд, 28 ноември т.г. в 16 часа.
Събитието уважиха ръководителката на ДЗИ – Софийска област Славка Манолова, началник-отдел „Развитие и продажба” Борислав Велинов, Иванка Симеонова – мениджър и служителките Красимира Тодорова, Боряна Златкова и Ани Сотирова.
По стара традиция в Компанията ДЗИ, Славка Манолова и Борислав Велинов хвърлиха щепа дребни монети, „за да му върви на офиса на пари”.
Отец Борис освети новия офис и благослови неговите служители, присъстващите на тържеството и целия български народ.
Групата за автентичен фолклор „Димана” към читалището поздрави начинанието с изпълнение на няколко песни от репертоара си. „Шефката”, както я наричаха всички, им благодари с поклон за изпълнението. 
През цялото време в помещението витаеше приповдигнато, празнично настроение и задоволство от красивата обстановка, която е създадена за клиентите на клона и компанията.
И, както си му редът, накрая я имаше и почерпката, и снимките за спомен.