Баскетболен клуб Балкан ще предприеме засилени мерки за сигурност за реванша от четвъртфиналите на турнира за Купата на България срещу  Левски Лукойл, за да гарантира безпроблемното протичане на срещата. Двубоят е днес, 16 януари от 19.00 часа в Арена Ботевград.


"За обезпечаване на обществения ред и недопускане на инциденти отново ще работят съвместно полицейски служители, охранителни фирми и Дирекция "Жандармерия".Феновете на гостуващия отбор ще бъдат допускани през отделен вход и ще бъдат настанени в определен сектор.


Ще има засилен контролно-пропусквателен режим. Призоваваме всички, които ще присъстват на мача, да не носят никакви остри, твърди и обемисти предмети, в това число парфюми/чадъри. В залата няма да се допуска внасянето на никакви бутилки. Всички присъстващи ще бъдат щателно проверявани. Няма да бъдат допускани лица под въздействие на алкохол, наркотици или други упойващи вещества, както и лица с видимо агресивно поведение.


Апелираме към всички фенове на Балкан да не отговарят по никакъв начин, ако има възникване на провокации към тях", се казва в официално съобщение на клуба.