Цветина Петкова и нейната фондация „Номадско ЕдинЕние” стои зад тази идея.От 26 до 30 юни в Зелин петима ментори ще обучават четири отбора по пет човека. Идеята е да се създаде реален и работещ предприемачески проект.


„С правилните инструменти, през точните стъпки, през които да премине, и с точните хора, които да помогнат – всеки предприемачески проект може да се роди и да се превърне в работещ” – казват организаторите на Zero start Цветина Петкова, юрист и Петър Нефтелимов, основател на блога за практически съвети в бизнеса. 


„Пpeдпpиeмaчecкa пpoгpaмa Zеrо Ѕtаrt се основава на мeтoдoлoгия oт cтъпки, в цeнтъpa нa кoитo e oткpивaнeтo и peшaвaнeто нa oпpeдeлeн пpoблeм. He пpoeктът e вaжeн, a пpoблeмът” – казват те.
Кандидатите да участват в проекта не е задължително да имат някакъв предприемачески опит или пък предварителна идея. Важното е да са готови да излязат от зоната си на комфорт. Да имат желание да научат нови неща, да приемат предизвикателства и да го направят сред природата.


Целта на предприемаческата програма е в края на петия ден участниците да си тръгнат с пет работещи концепции и решаващи пет проблема.


След три месеца участници и ментори ще се срещнат отново, за да видят постигнатите резултати.


Сpoкът зa кaндидaтcтвaнe e дo 10 мaй 2019 г. и cтaвa чpeз пoпълвaнe нa фopмa зa yчacтиe, която е публикувана на сайта на проекта.