Плеяда от популярни лица се събират на сцената на НЧ „Христо Ботев 1884“ – Ботевград в комедията „Кризисен център“ от Михаил Казаков. Постановката е дело на Драматично-куклен театър “Васил Друмев” – Шумен. В спектакъла, който ще бъде представен на 21 август от 19:00 часа, участват Силвия Петкова, Николай Станоев, Иво Йончев, Юлиян Рачков, Ивайло Захариев. Текстът е на Михаил Казаков, режисьор е Съби Събев, сценичният дизайн е на Димитър Димитров, а музиката на Тодор Василев.


„Кризисен център“ е пиеса в жанра на трагикомедията. Всяка седмица група мъже, потърпевши от насилието на жени, се събират на необичайно място – в подводница. Девизът им е „Аз не съм жертва“. Но един ден на борда на подводницата попада нов герой – Жена. 


Както вече информирахме, пиесата „Кризисен център” от Михаил Казаков бе отличена в началото на годината с поощрителна награда в Третото издание на конкурса „Алеко Константинов” за нова българска сатирична комедия, който се организира от Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов” – София. Казаков получава за друг свой текст поощрителната награда за драматургия от Друмеви театрални празници „НОВА БЪЛГАРСКА ДРАМА” през 2017 г.


Билети се продават на касата на читалището, цените са 8, 10 и 12 лева.