Коалиция "Продължаваме Промяната - Демократична България" откри предизборната си кампания навръх националния празник 3-ти март в Ботевград. 


С празнично шествие,  организирано от Община Ботевград се включиха водачът на листата за София-област - д-р Александър Симидчиев , както и другите кандидати в листата Искрен Митев, Петър Петров, Иван Димитров, Кристина Касабова и Николай Диловски.  


С почит и признателност бяха поднесени венци и цветя пред Паметника на свободата към саможертвата на загиналите за свободна България. След официалната церемония бе организирана среща със симпатизанти и съмишленици. 


"Свободата не е един акт. Не може да се освободиш за вечни времена. Не трябва да спираме да следим там където има опасност някой отново да ни пороби. И винаги да работим в посока да бъдем свободни, за да можем да изпълним ангажиментите си като общност”, заяви д-р Симидчиев като допълни, че целите на коалицията "Продължаваме Промяната - Демократична България" е България да е по-справедлива и функционираща държава, а за да се случи това е нужда подредена и работеща демократична система.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!