Събитието се организира специално за жителите на Ботевград и региона. То ще се състои на 28 септември 2019 г. - събота, между 10:00 и 17:00 ч., на кръстовището на булевардите „3-ти март” и „България”, в непосредствена близост до Исторически музей - Ботевград.


"В ДНК-то на Ford е да е близо до своите настоящи и потенциални клиенти, давайки им възможност да събират от първа ръка впечатления за новостите в автоиндустрията. Вярваме, че  феновете и автомобилните ентусиасти в Ботевград ще оценят демонстрацията на място на най-новите модели Ford, с включен тест-драйв на Focus и EcoSport за всеки желаещ да направи кратко пробно пътуване", се казва в прессъобщението на представителството на Ford в България.


Този ексклузивен тест-драйв за жителите на града и региона се организира с любезното съдействие на Община Ботевград.


Мото-Пфое е официалният вносител в България на Ford от 1991 г. насам. Това е автомобилната марка, която с появата си в началото на 20-и век качи света на колела, а в момента е сред най-динамично развиващите се брандове, демократизирайки в масовия сегмент иновативни технологии, характерни за премиум автомобилите. Ford предлага истинско удоволствие от управлението, модерен дизайн, екологични и хибридни двигатели с ниски емисии на CO2, както и множество системи в помощ на водача, които повишават безопасността за всички участници в движението. Тази година Ford и


Мото-Пфое ще представят в България по време на международното изложение Автомобилен Салон София 2019 най-новите модели на Ford, Focus и EcoSport, които въплъщават и най-доброто от марката досега.