Президентът на ЦСКА Александър Томов шокира всички на днешната си пресконференция като заяви, че червените са на умопомрачителната печалба от 3 милиона лева, а задълженията към различни хора и институции били нулеви. "От месец януари имаме проблеми с финансирането, тъй като Митал не дава пари. От тогава ни е изключително трудно, но успяхме да докараме ЦСКА до печалба, възлизаща на 3 милиона лева и нямаме никакви задължения", коментира Томов, който обясни, че имат сериозни противоречия с водещия се за собственик на клуба Прамод Митал, въпреки че акциите на били в индиеца, а на неясно място в София.

"Не съм съгласен с неговите действия в ЦСКА и Кремиковци, но не мога да му се бъркам. Той е милиардер или мултимилионер и си знае най-добре", обяви червеният президент.

Томов коментира и евентуалният нов собственик на тима, като изтъкна световната стагнация за причина, поради която армейците все още са без инвеститор. "Има трима потенциални кандидат купувачи. Но знаете какво стана и каква световна финансова криза има. Това пречи на продажбата на ЦСКА, която бе уговорена още през юни, но отнетият лиценз я провали. Що се отнася до Константин Жеваго при него въпросът е ясен. Ако вземе "Кремиковци", ще продължи да се интересува и от клуба. Ако не - ще се откаже от ЦСКА", поясни бившият български вицепремиер.