Вече е ясно кои са „бандитите“ от новата онлайн медия „Гласът на Ботевград“. Лицата им бързо придобиха популярност, след като бяха разлепени постери из целия град с техни снимки и надпис „Издирват се“.


Двете момчета са едва 16-годишни и ще се заемат с нелеката задача да бъдат гласа на младите. Участват в „Гласът на Ботевград“, защото е приключение и нещо малко, с което могат да бъдат от полза на другите. Приемат, че мисията им е да направят нещо различно и да покажат, че младите могат активно да участват в обществения живот, и то ефективно. Смятат, че ентусиазмът на младите е в основата на едно по-добро бъдеще. 


В новата медия залагат на оригиналност, креативност, както и чувство за хумор към злободневните проблеми, защото искат да предадат посланието, че човек трябва да се отнася с една идея повече ирония и позитивизъм към всичко, което се случва.


Павел и Георги са амбицирани да бъдат достойни представители на това, което искат младите. Разкриват на зрителите, че могат да очакват по-различни интервюта, невероятни истории, нестандартни и забавни, въобще – една различна медия.


Повече за двамата може да научите от техните визитки тази вечер в канала на „Гласът на Ботевград“ в Youtube (линк).