От петък, 11 септември БК Балкан стартира кампания по продажба на абонаментни карти за новия баскетболен сезон 2020/21. Картите ще се продават в "Арена Ботевград" в пет разновидности. Те ще важат за всички домакински мачове на Балкан в Национална баскетболна лига, Купа на България и европейски турнири (Шампионска лига/ФИБА Къп).


При ограничение в броя на зрителите по време на мачовете, притежателите на абонаментни карти ще бъдат с предимство при достъпа до срещите.   


 ЦЕНИ:


Абонаментна карта - 80 лева


Абонаметна карта - 120 лева - със запазено място


Абонаметна карта - 200 лева


ВИП карта - 500 лева


ВИП карта - 1000 лева


 Закупилите абонаментни карти ще получават 10% отстъпка при закупуване на артикули от фен магазина на Балкан, както и други промоции, които ще обявим на по-късен етап.


 Картите ще се продават в „Арена Ботевград“ (служебен вход откъм тенис кортовете), както и онлайн чрез мейл на bcbalkan@abv.bg.     


Работно време на "Арена Ботевград": Всеки делничен ден от 09:00 - 19:00 часа


 Продажбата на абонаментни карти в този труден момент за целия световен спорт е изключително ценна подкрепа и акт на съпричастност към нас и усилията ни за успешно представяне в Европа и защита на шампионската титла на България!Надяваме се скоро да имаме възможност да се радваме заедно на успехите на любимия Балкан!