На проведения в събота и неделя национален шампионат  акробатките на Балкан завоюваха 6 златни, 1 сребърен и 4 бронзови медала. Първенството се проведе в Горна Оряховица, където домакините за броени дни създадоха отлична организация, след като в последния момент бе решено, че шампионатът не може да се проведе в Айтос според препоръките на РЗО Бургас заради влошената епидемиологична обстановка в областта.


Шампион на България с 3 златни медала и в трите си съчетания стана тройката Дария Иванова, Стейси Василева и Габриела Боевска.  Те участваха във възрастовата група от 13 до 19 години. Тройката ни бе единственият вид, който бе награден от дългогодишния треньор на националния отбор на Великобритания Матей Тодоров, който изгледа двудневното състезание.


Шампионки на България с 3 златни медала станаха и момичетата от женската двойка, едно от които е Елена Босилкова от Ботевград, а другата състезателка  Теодора Кръстева е от Нефтохимик Бургас.


Двойката на Балкан във възрастовата група от 11 до 16 години - Леа Филипова и Василена Рабохчийска, спечелиха един сребърен и един бронзов медал.


Най-малката тройка на Балкан - София Маринова и двете сестри Светлана и Мария Хачатрян, завоюваха 3 бронзови медала.


Треньорката Добринка Николова е доволна от представянето на своите възпитанички на квадрата в зала "Никола Петров", с уговорката, че предстои още доста работа за отстраняване на известни колебания в играта на момичетата. А шампионатът България  за най-малките й възпитанички ще бъде през ноември.