Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов води във временното класиране за "Мъж на годината", информираха организаторите. За една седмица са гласували около шест хиляди души. Разликата между тримата номинирани в момента е минимална.

Ето временните резултати:

1. Димитър Бербатов

2. Пламен Константинов

3. Явор Гърдев

Организаторите от Дарик радио, разкриха, че в първите часове на гласуването преди седмица Димитър Бербатов е повел, но по-късно е бил догонен от Пламен Константинов. В рамките на около три дни капитанът на волейболния ни отбор е водил в класирането.

След мача на националния отбор срещу Италия (0:0) в събота, феновете на футбола са се активизирали, вследствие на което звездата на Манчестър Юнайтед отново е излязъл на лидерската позиция.

Гласуването продължава и в момента на специално създадения сайт www.manoftheyear.bg. Посетителите на сайта в момента могат да следят временната позиция на тримата мъже в класацията, която ще се обновява на всеки седем дни.

От 27 октомври никой няма да знае кой е временният водач в конкурса "Мъж на годината". Името на победителя ще бъде обявено на 10 ноември. Церемонията по награждаването му ще е в началото на декември във Военния клуб в София.