Част от кабинетите и класните стаи на третия етаж в ОУ „Васил Левски“ – Ботевград се нуждаят от спешен ремонт. За извършване на ремонтните дейности, днес в училището бяха доставени строителни материали Те са дарени от фирма „Глобус Билд“ ЕООД, производител на сухи строителни смеси, която през 2018 год. също предостави строителни материали за ремонт на детска градина „Детелина“ във Врачеш. И днешното дарение се осъществява със съдействието на Дамян Маринов – координатор на ГЕРБ и кандидат за народен представител от листата на партията за Софийска област.


„В тази усложнена епидемична обстановка е необходимо да се окаже подкрепа на Общината. Опитваме се да помогнем с каквото можем, за да облекчим поне малко общинския бюджет. Затова поех ангажимент да съдействам за осигуряване на строителни материали за належащи ремонти в ОУ „Васил Левски“ – Ботевград. За да се чувстват и учениците, и учителите добре, образователният процес трябва да се провежда в подходяща и приветлива среда. Благодарен съм на фирма „Глобус Билд“, която отново подкрепи инициативата, като разбраха, че става дума за деца“, каза Дамян Маринов пред наш репортер.    


На предаването на дарението присъства и Нели Вутова, мениджър продажби в „Глобус Билд“ ЕООД. „Нашата фирма винаги подкрепя добрите каузи, особено ако са свързани с деца. Затова без да се двоумим решихме да помогнем на училището. Даряваме латекс – 425 кг, дълбокопроникващ грунд – 187 кг, лепило за плочки 1 476 кг и гипсова шпаклова – 3 980 кг.“, съобщи тя. 


От името на общинското ръководство благодарност за дарителския жест поднесе зам.-кметът Борис Борисов. Директорът на учебното заведение Евгения Иванова също благодари за оказаната помощ. 


Платена публикация


Купуването и продаването на гласове е престъпление!