В последния ден от предизборната кампания - петък (2 април) д-р Александър Симидчиев - водач в листата на Демократична България за София област, ще посети Ботевград. На срещата ще присъстват и други кандидати за района. 


Представителите на „Демократична България“ очакват ботевградчани в 13 часа на площад „Саранаск“, срещу паметника на Стамен Панчев. Темата на разговора ще бъде: Здравето и бъдещото на България! 


Д-р Александър Симидчиев е специалист по белодробни болести, вътрешни болести и здравен мениджмънт. Работи в Централна клинична болница при Медицински институт на МВР в София, началник на отделение по Функционална диагностика. Медицински директор е и на Центъра по електронно и дистанционно обучение при Медицински университет в Пловдив. Почетен член на Клъстера за дигитално здравеопазване. Има активна позиция по темата за опазване на околната среда като председател на Сдружение “Въздух за здраве” и като член на неформалната мултиекспертна група за климатични промени. Бил е главен лекар в една от най-големите фармацевтични компании в Канада. Кандидат от гражданската квота. Той придоби популярност като критик на здравните власти в управлението на пандемията от коронавирус.  


„Демократична България“ е с №11 в бюлетината.  


Можете да се запознаете с плана на "Демокатична България" за рестарт на правовия ред и радикална модернизация тук: https://demokrati.bg/parlamentarni-izbori-2021/programa/


Платена публикация


Купуването и продаването на гласове е престъпление!