Водачът на листата на ПП Морал, инициативност и родолюбие /МИР/ за Софийска област - нашият съгражданин  Йонко Ненчев, организира приятелски турни по футбол, който ще се проведе на 4 юли /неделя/  на футболното игрище при зала „Георги Христов“ в Ботевград. В спортната надпревара ще вземат участие шест отбора, разделени в две групи: група А - Кибекс, Last Hoop, Максимус; група Б – Козаро JR, МИР и After Party.


Турнирът започва от 10:30 часа с мач между Кибекс и Last Hoop. От 11:05 часа един срещу друг ще се изправят Козаро и МИР. От 11:40 часа е футболният двубой между Кибекс и Максимум. По програма, в 12:15 часа на терена ще излязат Козаро и After Party. От 12:50 часа започва мачът между Last Hoop и Максимус. От 13:25 часа е футболната среща между МИР и After Party.


От 14:15 часа победителят от група А ще се срещне с втория от група Б, а от 14:15 победителят от група Б с втория от група А. От 15 часа е мачът за третото място. Финалът започва от 15:40 часа. Награждаването е от 16:30 часа. 


На футболния турнир ще присъства председателят на ПП МИР Симеон Славчев и кандидати за народни представители от листата на партията за Софийска област. 


Футболният турнир се организира като част от предизборната кампания на МИР. Чрез събитието кандидати искат да популяризират партията и листата си за Софийска област, да се срещнат с повече граждани и фенове на футбола, съобщи Йонко Ненчев. 


Купуването и продаването на гласове е престъпление!