Много ведро настроение на закриването на предизборната кампания на кандидатите от ПП МИР. Създадоха го не само младите местни таланти, които се изявиха на сцената в големия салон на обновеното читалище, но и хората, които застанаха отпред и поискаха доверието на своите съграждани. 


“Оценявам пътя, по който се развива общината в момента, като най-правилен. Това бяха най-добрите й четири години. Също така смятам, че това е най-коректният модел на управление, начело с г-н Иван Гавалюгов Тук е моментът да му благодаря, както и на целия екип на ПП МИР, че ми предоставиха възможността да съм част от тях“, каза водещата на събитието Елена Василева - кандидат за общински съветник.  


Кампанията на кандидатите от ПП МИР премина под наслов “50 добри дела“. В рамките на един месец те извършиха различни благоустройствени дейности и дарения на територията на цялата община, за които споделиха с присъстващите тази вечер. 


“Вярваме, че успяхме да бъдем полезни на жителите на общината през този един месец с делата, които изпълнихме, каза кандидатът за кмет на Ботевград Иван Гавалюгов. -Реализирахме една иновативна кампания. Убеден съм, че на следващите избори тя ще бъде възприета в този й вид от много други организации“, допълни той. 


В обръщението си към избирателите от Ботевградска община Иван Гавалюгов заяви: “Възприемам изборите като някакъв кръстопът, на който всички ние заставаме. Има различни пътища. Някои водят в различни посоки, други в сходни посоки. Тези пътища си имат номера. Сами се досещате какво представляват тези номера. Преди четири години Вие поехте по път номер 18. Той не беше никак лек, но мисля, че Ви доведе до един красив, уреден и сплотен Ботевград. Тогава ни се доверихте и, надявам се, не съжалявате, че избрахте Гражданско движение за Ботевградски обществен просперитет. Днес отново сме на кръстопът. Предлагам Ви отново да ни се доверите и да поемете по път номер 50. Той ще Ви изведе до един още по-красив, още по-уреден и още по-сплотен Ботевград.“.   


Купуването и продаването на гласове е престъпление!