Собственикът на Левски Тодор Батков е препоръчал на наставника Емил Велев да пусне колкото се може повече сини юноши в титулярната единайсеторка на тима в днешния домакински мач срещу Беласица. Адвокатът си позволил този съвет, тъй като, според хора от "Герена", му писнало да гледа чужденци, които само разхождали екипа и срещу отбори като Беласица се правели на футболисти, а в по-сериозните двубои се криели по терена.

Босът на Левски вчера дори нарече своите звезди "страхливци, които нямат левскарски дух". Това било ясен знак към наставника Емил Велев, какво да прави при избора на титулярна единайсеторка в днешния домакински шампионатен мач на тима.

Поради тази причина, както и заради многото контузени и наказани състезатели, се очаква минимум петима от титулярите да са момчета от школата на клуба. Към твърдия титуляр Живко Миланов, срещу Беласица почти сигурно ще се присъединят още Виктор Генев, Николай Димитров, Гаджев и Лъчо Балтанов. Освен тях на по-късен етап може да се появят Мариан Огнянов, Ели Зизов и Георги Чакъров. Резервен вратар пък е Цветан Димитров.