УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,


 


УВАЖАЕМИ ЗРЕЛОСТНИЦИ,


Днес отбелязваме един от най-вълнуващите и специални мигове в живота на всеки млад човек – моментът, в който той чува за последно училищния звънец и прощавайки се със своето училище, прекрачва прага на зрелостта!


 


Уважаеми преподаватели,


Използвам този прекрасен повод, за да благодаря на всички Вас, които преодолявате трудностите и предизвикателствата по пътя на познанието. Работете упорито и отговорно за издигане престижа на учителската професия и за създаването на един по-добър свят за нашите деца, свят, в който получавайки добро и качествено образование, да успеят, да се реализират като професионалисти.


Скъпи абитуриенти,


Ето, че дойде един от най-дългоочакваните дни за Вас! Денят, който ще остане в сърцата Ви, като един красив и незабравим спомен.Съхранете го завинаги в сърцата си, за да Ви напомня за чудния свят на безгрижното детство!


Животът е пълен с моменти на изненади и предизвикателства, в които все по-често ще Ви се налага да взимате важни решения и да предприемате стъпки, които биха могли да го променят. Нека тези решения бъдат водени от значимите неща, които сте научили в училище и от безценните съвети на Вашите родители и учители.


Желая Ви да продължите образованието си в добри университети, да се реализирате успешно в сферата, в която желаете. Помнете, че тук е Вашият дом и, че Вашият роден град има нужда от младостта Ви, силата Ви и знанията Ви.


Приемете най-искрените ми пожелания за здраве, благополучие и късмет на предстоящите изпити!


НА ДОБЪР ЧАС!


 


ДИМИТЪР ДИМИТРОВ


 


КМЕТ НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ