Заради лошото време се наложи да бъде променено мястото на регионалната Панорама на професионалното образование, на която днес Ботевград е домакин. Събитието ще се проведе във фоайето на читалище “Христо Ботев“, съобщиха от общинската администрация. То започва от 10:30 часа днес /23 юни/ и ще продължи до 13:30 часа.


Организатори на регионалната Панорама на професионалното образование са Регионално управление на образованието– София област и Община Ботевград, организира регионална Панорама на професионалното образование и обучение, на която Ботевград ще бъде домакин.

Средните училища от Ботевград, Правец и Етрополе, които осъществяват държавен план-прием за учебната 2022/2023 година, ще представят по креативен начин своите професии и специалности. Целта е да бъдат подпомогнати кандидат-гимназистите и техните родители да направят информиран избор на образование и професия и да се популяризира професионалното образование и обучение в общината и областта.

Организаторите канят всички  ученици в 6 и 7 клас , техните родители и  учители  да посетят регионалната Панорама на професионалното образование и обучение в Ботевград.