"Политическата зрялост, професионалният опит и успехът в бизнеса, съчетани с ентусиазма на младите експерти, е рецептата за поредната изборна победа на нашата коалиция ГЕРБ – СДС в Софийска област."


Това обяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област - Младен Маринов.


Тази сутрин - 28-ми август 2022 г., неделя, кандидатите за народни представители подадоха документите в РИК за регистрация на листата на 26 МИР, за парламентарните избори на 2 октомври.


Втори в листата е депутатът от последните три Народни събрания - Радомир Чолаков, юрист, излъчен от гражданската квота.


На трето място в листата на ГЕРБ-СДС е етрополецът Марин Маринов - председател на Общинския съвет в Етрополе. След него се нарежда Йоана Рашкова от Своге. Пети в листата е строителният инженер и депутат един мандат от ГЕРБ - Васил Цветков, който преди дни бе избран за административен секретар на областната структура на ГЕРБ. След него е общинският съветник в Общински съвет Ботевград - Дамян Маринов, който активно се включва и организира множество благотворителни инициативи.


"Благодаря на младите колеги от МГЕРБ в областта – Йоана Рашкова, Кристина Йорданова и Жаклин Костадинова, както и на техния лидер Васил Цветков, за оптимизма и желанието за работа, с което допълнително зареждат нашата листа. В кампанията ще разчитам на професионализма и опита на Марин Маринов, Дамян Маринов, Йорданка Бичева и Вальо", заяви още Младен Маринов.


Ето и останалите кандидати в листата на ГЕРБ-СДС за Софийска област:


1. Младен Маринов


2. Радомир Чолаков


3. Марин Маринов


4. Йоана Рашкова


5. Васил Цветков


6. Дамян Маринов


7. Йорданка Бичева


8. Владимир Сотиров


9. Валентин Милушев


10. Весела Вутева


11. Кристина Йорданова


12. Николай Николов


13. Мария Стоичкова-Денкова


14. Младен Недков


15. Жаклин Костадинова


16. Кирил Марков