През месец октомври отбелязваме Международния ден на възрастните хора. В град Етрополе, местните пенсионери отпразнуваха празника с празнична програма в ресторанта на хотел „Еверест“. 


Специални гости на събитието бяха кметът на община Етрополе г-н Димитър Димитров и заместник-кметът г-жа Станка Димитрова.


„Позволете ми да поздравя всички Вас от сърце по повод Международния празник на възрастните хора, заради който сме се събрали днес.  Ден, в който отдаваме своето уважение и преклонение към опита и мъдростта на всички Вас – хората, които са ни отгледали, възпитали и оставили своя отпечатък в обществения ни живот!


Община Етрополе осигурява социални услуги на над 400 пенсионери. Уверявам Ви, че в лицето на общинското ръководство и  в мое лично, ще продължавате да имате нашата подкрепа!“ обърна се към всички присъстващи г-н Димитров, който бе приветстван от Председателя на пенсионерски клуб  - Етрополе, г-жа Малинка Ганчева.  Тържеството продължи с танци и веселие, а като комплимент към възрастните хора, кметът пое разходите по празничния обяд.


 Текст и снимки: Общината