Емоциите са твърде големи. Знаехме, че ще бъде туден мач, Керавнос е доста добър отбор. Първата ни задача днес бе да покажем мъжество и характер, да имаме  дисциплина и отговорност и, естествено, да намерим екстра усилия, за да можем да компенсираме липсите, които имаме.


Поздравявам момчетата първо, че направиха точно това. И второ ги поздравявам, че спечелихме мача. Ние то спечелихме този мач два пъти. Да, имаме още своите слабости. Днес обаче тези слабости ще ги отдадем на многото време, които играчите бяха на полето, на проблемите с фаловете - някои момчета просто не можаха да влязат в мача и не можаха да помогнат по никакъв начин.


Съжалявам, но освен да бъдеш баскетболист, трябва да бъдеш и мъжкар и да имаш психика, за да можеш да играеш на такова ниво. Всички видяха, че мачът бе много труден. Но така победата е много по-сладка и е много, много важна.


Никос Дипларос игра 43 минути, което в днешно време е недопустимо, но все още е възможно по нашите ширини. На няколко пъти исках да му дам почивка, но той не пожела. Първото полувреме се спрявахме много добре, когато на полето бе Илиян. Много ни помага, момчето,с агресията и с това, да даде минути за отдих на играчите, които трябва да почиват, особено в тази ротация.


Захариев беше болен и аз дори си мислех, ме ще играе пет-шест минути, за да помогне, но просто се вижда, че неговото тяло в защита действа по друг начин. За Фостър и за Суарес нямам никакво обяснение за днешното им представяне, не можаха по никакъв начин да влязат в мача и да помогнат на отбора.


Всеки мач е важен, но този беше много важен. Мисля, че ако успеем да бием Левице, ще сме направили голяма крачка за едно от първите две места. Смятам, че Керавнос няма да сбърка в останалите си срещи.