Знаехме, че мачът ще бъде труден. Който си е мислил, че отборът на Левице не е достатъчно класен, смятам, че греши. Видяхте го сами. В първия мач в Левице бяхме достатъчно фокусирани, изпълнихме повече от нещата, за които се бяхме подготвили. Докато днес - не знам дали играчите са си мислили, че вече сме се класирали и излизаме този мач просто да го вземем - през първото полувреме нямахме абсолютно никакъв фокус. Със слаба защита получихме 41 точки, гарнирани с лошо нападение - просто безобразно първо полувреме.


Кадровите проблеми са си кадрови проблеми, но играчите, които са на терена, трябва да подходят с максимална отговорност. Бавно играехме в нападение. И оттам ужасният процент, който имаме тази вечер - едва 19%, това не е типично за нашия отбор. Напрежението си е напрежение, но още от самото начало се видя, че отборът не е готов за този мач.


Опитаха се момчетата да направят нещо по-добро през второто полувреме, вдигнахме оборотите, имахме агресият, но просто отсреща имаше един Миха Лапорник, който всички играчи се изредихме да го пазим, приложихме различни начини срещу него в защита, но виждате, че когато нещата не вървят - те не вървят. През второто полувреме ни вкараха невероятни тройки, някои от които през ръце, и това няма как да не повлияе психически на играчите. Те хвърлиха доста усилия, не мога да се оплача от играта им през второто полувреме. Но тогава явно вече е било късно.


Следващите нни два мача - двете гостувания, са в края на ноември. Надявам се дотогава да нямаме кадрови проблеми, Захариев да се възстанови. За тези мачове трябва да имаш дълга скамейка, ние за съжаление нямаме.