Изправихме се срещу сериозен опонент, който играе много добре пред собствена публика. Имахме своите шансове да откраднем победата още в редовното време, но направихме много грешки и направихме много фалове в нападение.


Те играха по-добре и заслужаваха да победят. Но това е баскетболът. Гледаме напред към следващия мач и се надяваме да сме по-добри. Бяхме подготвени за тази игра на Балкан и затова съм ядосан на отбора си - не играхме така, както се бяхме подготвили.  Но и това е част от играта.


Още от самото начало се опитахме да се адаптираме към липсата на някои основни играчи - единият беше контузен, а другият ни висок играч остана в Кипър. Още повече, че един от основните ни играчи направи - Робинзън,  три фаула още в първата част и това определено промени плана ни за игра.



Въпреки многото грешки и фаулове в нападение играхме в защита така, както трябва и по начина по който обикновено го правим, особено в четвъртата част. Ако не играем така в защита, ще губим срещу всички.



Предстои ни важен мач вкъщи срещу Опава и мисля, че ако спечелим преминаването ни в следваща фаза е почти сигурно. Но трябва да играем добре- не като днес, защото Опава също са сериозен отбор.