Тони Дечев: Доволен съм от победата. Но най-много съм доволен от това, че успяхме да спестим Ицо, които цяата седмица беше болен, не се чувстваше добре, а идват и още важни мачове.  Трябваше да успеем да ротираме добре отбора, за да можем  да останем концентрирани за следващия мач срещу Левице.


Победата е важна от психологическа гледна точка. Момчетата успяха да се отърсят от напрежението. Не знам някой от момчетата да е започвал първенството с две загуби, аз също като треньор. Това тегнеше като някакво напрежение. Първата част показахме, че сме доста концентрирани, естествено, имахме някои спадове. Но през цялото време успяхме да контролираме мача и накрая да го спечелим с добра разлика.


  Николай Грозев: Първото полувреме играхме доста по-бавно, за сметка на това през второто успяхме повече да раздвижим топката, да направим повече бързи атаки. До  полувремето нямахме толкова бързи атаки и именно за това говорхме в съблекалнята и смятам, че оттам дойде и победата. Въпреки че и Левски показаха доста твърда игра, особено през първите две части. Всичките им млади момчета показаха доста голяма агресия, и се радвам, че победихме, най-вече с такава разлика.


Днес получих малко повече шансове от треньора и се надявам да е доволен от това, което съм направил. Наистина беше много важно днес да победим, въпреки класирането, в което се намирахме и двата тима. Беше време да победим и в българското първенство, както го правим и във ФИБА Европа.


 Златин Георгиев: Мисля, че това не е реалната разлика. Играхме много слабо през второто полувреме, направиха ни много контраатаки, имахме  много безсмислени нападения и реално от това стана разликата. Със сигурност повлия изгонването на Димитър Ангелов, без старши треньор е трудно. Но това не трябва да е оправдание, трябваше да ни мотивира повече. Това е положението.


Ние срещнахме трите най-силни отбора. Първите два мача играхме по-добре, днес капитулирахме. Мисля, че оказа влияние пътуването до Израел за Балканската лига. Надявам се да направим няколко победи и да ни дойде самочувствието.