Димитър Ангелов, треньор на Левски: Бяхме близо до победата в този мач. Последните четири-пет минути обаче ги изиграхме изключително глупаво. Златин Георгиев има определена контузия, затова игра малко, реших, че е по-добре да го запазим. Не игра и Лъчо Димитров, който има оток в коляното след получен удар на финала за Купата. Ние сме изключително изтощени след този финален мач Това са ни възможностите към момента, нямаме голям избор. Що се отнася до амбициите ни за класиране в редовния сезон - ние можем да спечелим всеки мач, ако играем добре. За нас по-важно е да се опазим от контузии и във финалната фаза на шампионата да сме свежи.


 Петър Златанович, треньор на Балкан: Първо искам да честитя на Левски спечелването на Купата, бе заслужено. Може би бяха дошли малко по-отпуснато и това е нормално. Въпреки това моите играчи с нищо не показаха преди този двубой, че ще бъде лесен мач. Бяхме доста стегнати, според мен изпуснахме доста отворени стрелби. Но най-важна е победата. Не играха Пищиков и Грозев, тъй като Илиян има болка в коляното, а Николай получи удар в последната тренировка и не беше в състояние на участва. Има шанс обаче Грозев да играе още в събота тук срещу Берое.


Николай Михайлов, Левски: Благодаря, че честитихте спечелването на купата. Хвърлихме много труд  той се възнагради. В този мач също имахме всички шансове да спечелим, макар и без Лъчезар Димитров, а Златин също игра съвсем малко. Накрая няколко грешки в нападение ни костваха мача. Основният ни стремеж е да играем за победа във всеки мач, в някои от които не излизаме като фаворити, но се нядавам да спечелим колкото е възможно повече срещи.


 Христо Захариев, Балкан: Получи се труден мач. Не успяхме да покажем нашата игра. Има още горчивина след загубата за Купата. Искахме много да спечелим тази среща и може би и затова не успяхме да покажем  нашата игра, имахме прекалено много желание. Изпуснахме двуцифрен аванс, след това позволихме на Левски да ни поведе - днес нямахме ден в стрелбата. Те играха без никакво напрежение, съответно вкараха доста стрелби и затова се получи такъв развой на мача. Последните няколко нападения играхме умно, задържахме топката, не избързвахме, мисля, че направихме и добри защити и спечелихме.