Народните представители от Парламентарната група на ГЕРБ-СДС от 26-ти МИР София област - Младен Маринов и Марин Маринов проведоха в понеделник, 5-ти декември 2022 г., приемни с граждани в Правец и Етрополе. След срещата в Етрополе помолихме нашият представител Марин Маринов за коментар: 


Днес с колегата Младен Маринов проведохме приемна в Етрополе, където имахме възможността да обсъдим редица проблеми, засягащи етрополци и страната ни като цяло. 


Политическата криза и съставянето на редовно правителство е нещото, което силно вълнува хората. Почти двугодишното безвремие вече ни идва в повече, гражданите искат стабилност и предвидимост. Считам, че задача на политиците е да прекратят това безвремие и да пресекат всички негативни тенденции пред държавата ни!


Бяха поставени въпроси относно приемането ни в Шенген, инфлацията и цените на електроенергията и горивата.


От изключително значение за Етрополе и региона са ремонтите на пътищата Етрополе-Златица и Етрополе-Ямна-Тетевен.


Заедно с Младен Маринов сме задали въпроси по реда на Парламентарния контрол към Министъра на регионалното развитие и благоустройството. Вярвам, че трябва да положим всички усилия, за да привлечем вниманието на компетентните институции и двата пътя да бъдат ремонтирани!


Оставам на разположение за въпроси и предложения от гражданите тук или на имейл адреса ми, като обещавам своевременен отговор!


Благодаря на присъстващите за проявената гражданска позиция, за дадените съвети и препоръки!


Надявам се да мога да бъда полезен на своите съграждани с работата си!