Футболният отбор на ботевградската фирма "Сириус" стана вицешампион на силния международен турнир в Цариброд. Нашите момчета стигнаха до финалния двубой след трудно влизане в мачовете от групата, но с течение на времето налучкаха правилния ритъм и малко не им достигна до титлата.


На финала няколко минути преди края водеха с 2:0, но липса на концентрация доведе двубоя до дузпи, при които ФК Шурданица бе по съсредоточен и точен и грабна титлата.


Момчетата на Ивайло Илиев и Божидар Вутов с треньор Райко Влъчков  показаха огромно израстване в турнира и второто място дава право на тима да се състезава във финалите на веригата Efbet Winter Masters 2023, който ще се проведе на 24-26 февруари 2023,  отново в Цариброд. В него където ще вземат най-добрите отбори от проведените турнири.


Освен че спечелиха сребърните медали, футболистите на "Сириус" грабнаха и две от индивидуалните награди.  За Звезда на турнира организаторите определиха  Ивайло Златев - Терминатора, а за най-добър защитник  бе избран Цветослав Ботев