Сандвич тостерът присъства почти във всеки дом. Ако отдавна сте го захвърлили в някой ъгъл, обмислете дали да не направите приятна изненада на семейството си, като им сготвите оригинални и вкусни сандвич тостове. При това този уред ще ви спести доста време в готвене, което е идеално за работещи и заети хора. Нещо повече, сандвич тостът е идеален вариант за похапване на обяд в почивката на работа или за преобедна закуска на детето на училище. Можете също да ги вземете със себе си на пикник, на излет или разходка на открито.


А ако случайно нямате сандвич тостер у дома или старият се е повредил, в най-новата T-маркет брошура ще откриете сандвич тостер с незалепващо покритие на отлична цена. И ако се чудите какви продукти да сложите в сандвича, така че той наистина да се хареса на всички у дома, тук ви представяме 5 идеи за вкусни сандвич тостове, които да изпробвате. Разбира се, към тях можете да добавите любимите си подправки, за да направите вкуса им ненадминат.


Традиционен тост


Традиционният тостер включва поставянето на резени кашкавал и салам между намазани с масло две филии. Добре е да загреете предварително тостера, преди да сложите сандвича си.


Тост с различни продукти


Ако традиционният тост ви е омръзнал или не ви е по вкуса, можете да добавите най-различни продукти според своите предпочитания. Това може да са пушено сирене, резени домати, лук, маслини, сирене и пилешко месо.


Ако пък чакате гости, този брънч тост би бил добра идея за такива случаи.


Тост от хляб „Лаваш“


Ако искате фини филийки и повече плънка между тях, изпробвайте тост с хляб „Лаваш“ вместо с обикновен хляб. Можете дори да си направите нещо като пица в тостера, като прибавите между филийките „Лаваш“ лук, доматено пюре, кашкавал, сирене, салам, маслини и бъркано яйце. Ако имате на разположение, бихте могли да добавите и домати и пресен пипер на резени, както и сварена царевица. Можете да сте сигурни, че такъв тост ще свърши у дома много по-бързо, отколкото времето за приготвянето му, но поне всеки ще е доволен.


Здравословен тост


За здравословен тост сварете яйце по панагюрски и задушете спанак на слаб огън в мазнина. Направете си пастет от авокадо. Използвайте сандвич тостера, за да изпечете филия, след това я намажете с пастета от авокадо, отгоре сложете задушения спанак и готовото яйце. Съществуват и други варианти на здравословни тостове, които можете да разгледате.


Сладък тост


Ако солените тостове вече са ви омръзнали, вероятно ще харесате предложението ни за сладък тост. Можете да съчетаете крема сирене с праскови, като към тях добавите смляно ленено семе и мед. Друг вариант е да използвате авокадо и банани или според сезона малини, ягоди или различни други плодове по вкус.


Ако вече си харесахте някое от предложенията ни, остава само да го изпробвате за закуска.