Община Ботевград обявява свободно работно място по трудов договор по заместване за длъжността Старши експерт „Обществени поръчки, търгове и конкурси“ към отдел „Правно нормативно обслужване“


Изисквания за заемане на длъжността  Старши експерт „Обществени поръчки, търгове и конкурси“:


1. Образование – висше, минимална образователна степен „бакалавър”.


2. Минимален професионален опит за заемане на длъжността - 1 година.


3. Допълнителни изисквания: да познава нормативната уредба, Закона за обществените поръчки, Правилника за прилагане на Закона за обществените поръчки, Вътрешните правила за възлагане на обществени поръчки в общинска администрация град Ботевград, Закона за общинската собственост и Наредбата за реда за придобиване, управление и разпореждане с общинско имущество.


4. Дигитална компетентност: умения за работа с компютър – MS Office, знания и умения за обработване на информация, създаване на съдържание, дигитална комуникация, информационна сигурност и решаване на проблеми, които са необходими за успешно изпълнение на длъжността.


Кратко описание на длъжността:


Участие в подготовката, организирането и провеждането на обществени поръчки, търгове и конкурси, провеждани от Община Ботевград, съгласно действащото законодателство на Република България.


Кандидатите трябва да представят следните документи:


1. Заявление за работа – свободен текст.


2. Автобиография.


3. Копие от документ за придобита образователно-квалификационна степен.


4. Копие от трудова книжка.


5. Документи за придобита квалификация  /ако има/.


6. Одобрените кандидати ще бъдат извикани на интервю-събеседване за определяне на професионалните компетентности.


Срок за подаване на документите  09.05.2023 г. до 23.05.2023 г. включително.


Документите на кандидатите се подават в сградата на Община Ботевград, пл. „Освобождение” №13, гише „Деловодство” в ЦАО на партерния етаж всеки работен ден от 8:30 ч. до 17:30 ч.


Телефон за контакти: 0723/69115.