Осмият участник в инициативата „Аз съм активен“, организирана от Клуб „Спорт и здраве - Етрополе“ е Стефани Евгениева Овчарова. Тя е на тринадесет години и е ученичка в СУ „Христо Ясенов“ в Етрополе. От 2016 г. Стефани се занимава с приложно колоездене, неин треньор е Кати Дочева. Практикуващите този спорт деца са толкова добре подготвени, че изграждат в себе си съвсем друга култура на поведение на пътя, защото още от малки знаят правилата за движение.


Стефани Овчарова е притежател на десетки купи, медали, дипломи и грамоти от общински, републикански и европейски състезания по туризъм и приложно колоездене. На Европейското първенство нейният отбор се класира на четвърто място в Европа, а тя самата е трета в България. Красивата Стефани е отличничка и нейната мечта е да продължи да се занимава професионално със спорт.


Екипът на Клуб „Спорт и здраве- Етрополе“ пожелава на очарователната Стефани Овчарова преди всичко много здраве и да сбъдне всичките си мечти. Нека да преследва победата докрай и да вярва, че няма невъзможни неща!


Ние се гордеем с теб!


Източник: Клуб "Спорт и здраве" - Етрополе