Право на отговор от ГЕРБ-Ботевград


Платена публикация


В своя декларация ръководството на БСП в Ботевград задава  въпроса „Има ли морал в политиката?” Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!


Наследниците на БКП – партията,  символ на  политическите  репресии в продължение на 45 години, обвиняват ГЕРБ, че кандидатът им за кмет на Врачеш Марин Бончовски се отказал в последния момент  и решил да се кандидатира от друга политическа сила. Аргументите им: „от уста на уста тръгна информация”;  „информирани източници споменаваха”.... Това звучили ли сериозно или напомня на онези  мракобесни формулировки  от близкото  минало „трудови колективи от страната в защита на....”  


Решението на Марин Бончовски да се кандидатира от партия ГЕРБ за третия си кметски мандат във Врачеш е лично негово и то трябва да бъде уважено.


А и господа социалисти, като плачете публично за г-н Бончовски, давате ли си сметка как се чувства сега  вашият кандидат за кмет на Врачеш?! И какъв сигнал давате на избиратели за него- че сте го издигнали от немай къде?


И това е въпрос на морал. 


Както и поредната ви акция в ОИК – този път срещу кандидата ни за кмет на Литаково Найден Найденов. „Ваши източници” твърдели, че постоянният му адрес е в София. Е, не. От 2017 е в Литаково и така пише в личната му карта, и в официалния документ от общинската  администрацията.  Но... това също е въпрос на морал! И не само морал в политиката, но и морал в човешките отношения!  


Иначе сте прави за едно – гражданите на Врачеш сами ще направят своя избор!