Политическа партия ГЕРБ днес официално стартира предизборната си кампания в Ботевград за изборите за Народно събрание, които ще се проведат на 4 април 2021 г. Събитието се състоя на площад „Освобождение“, където беше представена и листата от кандидати за народни представители от 26-ти многомандатен избирателен район София област.


Най-напред думата бе предоставен на нашия съгражданин Дамян Маринов - кандидат за народен представител. Той поздрави ботевградчани и направи равносметка на дейността си като общественик и общински съветник втори мандат в Общински съвет - Ботевград.


“Всички знаете, че централната власт и община Ботевград нямаха добра комуникация през последните години, нещо, което аз лично искам да променя. Първите стъпки бяха направени преди няколко месеца за един от най-важните инфраструктурни проекти на общината – ремонт на нашата болница. Финансовите средства са предоставени от държавата. Те възлизат на над 3 000 000 лева. Трябва да бъдат предприети и следващи стъпки. Защото Вие го заслужавате“, каза кандидатът за народен представител в обръщението си към избирателите. Дамян Маринов добави, че неговата цел е Ботевград да се превърне в прекрасно място за живеене и да продължи благоустрояването в селата.


„На 36 години съм. Работя от 17-годишен и знам едно – добрите резултати се постигат само и единствено с упорит труд.“ – сподели с присъстващите той.


Маринов призова ботевградчани да гласуват за ГЕРБ, като подчерта, че начело на листата са кандидати, които могат да окажат експертна помощ в сферата на сигурността и на туризма в общината. 


„На 4-ти април ни предстоят парламентарни избори. Но това не са просто избори, да гласуваме за една или друга партия. Това е изборът, който всеки един от нас трябва да направи за своето бъдеще.“ - заяви пред ботевградчани Николина Ангелкова - координатор на ПП ГЕРБ за София област.


От трибуната водачът на листата  - Младен  Маринов, каза: "Горд съм с листата, която Ви представяме днес. Тя е пълна с амбициозни млади хора. Това са специалисти от почти всички сфери на обществения живот. Хора с частен бизнес, изграден с много работа и желание. Аз смятам, че тези хора биха се справили добре и с управлението на държавата.".


Ето и листата на КП ГЕРБ – СДС:


1. Младен Найденов Маринов


2. Николина Панайотова Ангелкова


3. Васил Цветков Цветков


4. Марин Василев Маринов


5. Валентин Мирчов Милушев


6. Иван Георгиев Янкулов


7. Красимир Душков Дебеляшки


8. Дамян Русинов Маринов


9. Светлана Маринова Трендафилова


10. Юлиян Атанасов Леков


11. Марио Антониев Спасов


12. Анна Петрова Нейкова - Райкова


13. Цветан Емилов Сичанов


14. Богомил Методиев Богомилов


15. Александър Димитров Боев


16. Николай Тодоров Николов


Коалицията ще е под номер 28 в бюлетината.


 


Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Платена публикация