Скъпи съграждани, 


Уважаеми колеги – кандидати за общински съветници и кметове в Местни избори 2023 за община Ботевград,


Бихме се радвали, ако успеем да осъществим заедно една сплотяваща местната общност инициатива „Да се хванем заедно на ботевградското хоро“ , която предлагаме да се състои пред символа на нашия град - Часовниковата кула, в неделя, 22-ри октомври, от 12:00 ч. 


Под звуците на най-обичаните български хора нека да се хванем ръка за ръка и с усмивка и добро настроение да покажем, че в нашето малко общество водещи ценности са толерантността, добронамереността и взаимното уважение.


Вярваме, че всеки от нас в дейността си е воден от доброто желание да допринесе за развитието на нашия ботевградски край и сме готови да обединим усилия, дори и с различни възгледи, мнения и симпатии, за да вървим заедно по пътя на просперитета на община Ботевград. 


Хорото, с хванати за ръце хора от няколко поколения, с различни професии, убеждения и мироглед, символизира дълбоката ни вяра, че именно разнообразието и пъстротата на мнения са богатството на нашето общество, а толерантността и взаимното уважение са  основните му ценности.


При желание, всеки участник в събитието може да онагледи своята подкрепа за партия или кандидат в местните избори по избран от него начин. 


Нека сме многообразни, но обединени и да се хванем заедно на ботевградското хоро!


Неделя, 22.10, 12:00 часа - център на гр. Ботевград пред Часовниковата кула