Вече и в Етрополе заработи магазин от известната верига Office 1 Superstore. Марката е на българския пазар от 1998-ма година и със своите над 150 магазина е най-голямата верига в страната ни.

    Както гласи и мотото "Всичко за Вашия офис под един покрив", основният предмет на дейност е разпространението на канцеларски материали, офис консумативи и техника и доставката им директно до вратата на своите клиенти.

    С течение на времето Office 1 обогати асортимента от предлагани стоки и услуги и вече има сериозен опит в производството и търговията с офис мебели.

    Последната новост, от която биха могли да се възползват и клиентите в Етрополе, е цветното принтиране и копиране, плащането на сметки към Глобул и БТК, енергоразпределителните дружества, както и закупуването на билети за различни културни мероприятни, концерти, театрални представления и други.

    Магазинът на Оffice 1 в Етрополе се намира в централната част на града, на адрес булевард "Руски" 80А ( срещу Булбанк ), а телефоните за поръчки и информация са 0720/2114 и 2115