Общинска администрация - Ботевград приема заявления за участие в процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап II“ с пълния набор от съпътстващи документи до 19.02.2024 г. включително.


Приетите заявления ще бъдат проверени и  връщани за корекция, при необходимост.


Насоките за кандидатстване по процедурата, както и всички необходими образци на документи за попълване и подаване са публикувани на сайта на Общината, с директен достъп от следния линк: Общинска администрация  - Ботевград приема заявления за участие на сдружения на собственици /СС/ по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - етап II“ с пълния набор от документи до 19.02.2024 г. включително.


Приетите заявления ще бъдат проверени и връщани за корекция, при необходимост.


Насоките за кандидатстване по процедурата, както и всички необходими образци на документи за попълване и подаване са публикувани на сайта на Общината, с директен достъп от следния линк: https://botevgrad.bg/obshtina/view/kandidatstvane-za-energiyna-efektivnost-2024-g-etap-ii-na-npvu-142


Пълният набор от документи към заявлението ще откриете в раздел 3 "Документи за кандидатстване / Подаване на Заявление за участие по процедура "Подкрепа за енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - Етап II" по-долу.


С детайлна информация за изискванията на процедурата и за критериите за оценка можете да се запознаете в раздел 1 „Насоки за кандидатстване по процедура „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап II“.


За разяснения и въпроси, Сдружения на собственици и заинтересовани лица могат да се обръщат към служители от отдел "Управление на проекти и програми" на следните телефони: 0723/69 135 и 0723/69 131 и на място в сградата на Общинската администрация.