2 златни, 4 сребърни и 7 бронзови медала завоюваха таекуондистите на „Сунг-Ри“ от международния турнир по олимпийско таекуондо „Рамус София оупън“. 11-то издание на надпреварата, което се проведе в „Асикс Арена“, е валидна за европейската ранглиста за кадети и юноши. Сили в надпреварата премериха рекорден брой участници - 1 400 състезатели от 200 клуба от над 25 държави. Състезанието се проведе на 16 и 17 март, като втория ден турнирът беше с ранг Е2, който носи двоен брой точки за ранглистата.


Състезателите на „Сунг-Ри“ трябваше да изиграят по четири, дори и по 5 мача за да стигнат до златото. Двамата шампиони са вицеевропейският шампион при децата Владимир Димитров и Александра Александрова в клас Б. Изключително силно представяне при кадетите  направи Карина Руневска, която след 3 победи и равен мач на финала остана втора. Румен Тодоров взе второто сребро също след 3 победи при децата. Андреа Димитрова завърши на второ място при деца от клас Б. След тежки битки бронзови медали взеха - Красимир Гетов, Тодор Василев при кадетите както и при децата - Валери Балев, Виктория Цекова, Стефан Сърновски и Валентин Лазаров, който победи 3 мача и остана с бронз. На силния турнир нашите състезатели имаха тежката задача да участват и на следващия ден с още по тежка конкуренция. Непоколебимият дух на ботевградчани не беше достатъчен и умората си каза думата. Въпреки това Методи Методиев се окичи със сребро след атрактивна игра, която го отведе до финала и така той спечели точки за ранглистата.


В момента състезателя на „Сунг-Ри“ - Стефан Стаменов, усилено се подготвя за участие при мъжете в международен G1 турнир в Македония. Ботевградските спортисти ще се включат и в Държавно първенство в Дупница, както и в международен турнир с ранг G2 в Сърбия, който е най-висок ранг преди Европейско първенство.