В Париж приключи финалът на световния конкурс „Покажи ми твоето Слоги" (известен още като конкурс за най-хубавото дупе на света), организиран от младежката линия „Слоги" на прочутия гигант за бельо и бански костюми „Триумф".

Победители станаха Мелани Нунес Франковяк(Бразилия) и Сайбе Бомботе (Франция), съобщи "От игла до конец".

Всеки от тях получава по 15 000 евро плюс едногодишен рекламен договор със „Слоги", а заедно с това и изключителна застраховка на скъпоценните задни части.

Събитието се проведе в парижкия спортен център "Club Quartier Latin" и бе водено от легендарния бивш водещ на „MTV" Рей Кокс.

В изключително оспорваното състезание участваха 45 конкуренти от 26 страни от целия свят. Българските финалисти - Биляна Йотовска и Мартин Медникаров се представиха достойно и елиминираха половината от участниците, като достигнаха до полуфинала.

Журито беше председателствано от ослепителната Адриана Карембьо - топмоделът с най-дългите крака, а сред членовете се открояваха прославения френски астронавт от Европейската космическа агенция Паоло Несполи, който беше с бельо "Слоги" по време на полета си в космоса.

Сред журито бяха и художникът особняк Стан Мърмър, шефът на на френското издание на списание „FHM" Ломиг Гийо; Майкъл Райс от „Invista" (компанията, която е собственик на материята LYCRA®), Томас Херайнер - управляващ директор на "Слоги" и миналогодишните победители - нашата сънародничка Кристина Димитрова и румънеца Андрей Андрей. По време на шоуто беше показана и най-новата колекция бельо на „Слоги".

Конкурсът и артистичната програма се състояха в изпразнения басейн на елитния спортен клуб, а кабинките за преобличане и неизбежните интериорни атрибути за салоните за плуване бяха находчиво използвани в оригиналната сценография