Аржентинският нападател на Наполи Йезекиел Лавеци предизвика катастрофа в центъра на Неапол, след което се сби с двама души. В петък вечер техничарят се нацелил в Мини Купър със своето Рено "Клио" в най-оживената улица в центъра на южния италиански град. Двамата шофьори излезнали съответно единия с приятел, а футболистът с нежната си половинка и започнал ръкопашен бой. Публика за театъра се намерило за отрицателно време и след само няколко секунди вече голяма тълпа била обкръжила биещите се.

Половинката на Лавеци също се включила в спаринга. След като видяла, че Лавеци не може да се справи срещу двама, тя свалила колана си от дънките и с катарамата си започнала да ги бие. При втория си удар счупила носа на е единия от противниците на съпруга си, като в същия момент се появили и органите на реда, които прекратили ръкопашната схватка.

Нападателят не бил на лагер с клуба си, след като нямаше мачове от Серия "А" заради квалификациите по цял свят и имаше свободен ден. Именно поради това няма да бъде глобяван от ръководството на Наполи. Лавеци е новият идол на "Сан Паоло", като след добрите игри от началото на сезона,тифозите започнаха да правят парагон с Диего Армандо Марадона.