Няма да имаме никакъв проблем с тима от Ботевград, отсича шефът Байкушев

 Благоевградският Пирин се закани да бутне Балкан от първото място в Югозападната "В" група. В момента двата отбора са с равен брой точки, но благоевградчани са с по-лоша голова разлика. Съперниците са обявили цел задължително влизане в професионалния футбол и битката помежду им е ожесточена.
- Треньорът Борис Николов вече напипа ваксата и с две-три свежи подкрепления през зимата няма да имаме никакъв проблем с Балкан за първото място - заяви уверено един от шефовете, Петър Байкушев.
Според ръководството Пирин е изиграл най-добрия си мач срещу Локо 101 през уикенда. За силната игра футболистите получиха повече от дължимата премия за победа на чужд терен.
Същевременно продължава надцакването между Пирин и Балкан. Емисарите от Ботевград си спестиха обещаните пари на Локо 101, след като столичани загубиха мача. Стана ясно още, че Пирин ще премира с четирицифрена сума евентуален успех на Места срещу Балкан. Хаджидимовци вече са получавали пачки за победата си над Левски (Елин Пелин) преди седмица. Директният сблъсък между Балкан и Пирин е на 3 ноември.